Предизборната коалиция е по-честния вариант за избирателя. Около тази теза се

...
Предизборната коалиция е по-честния вариант за избирателя. Около тази теза се
Коментари Харесай

Социолози: Предизборната коалиция е по-честния вариант за избирателя

Предизборната коалиция е по-честния вариант за гласоподавателя. Около тази теза се сплотиха в ефира на " твоят ден " по NOVA NEWS Ивайло Цветков и проф. Росен Стоянов.

Обедиенение сред Българска социалистическа партия, „ Възраждане ” и „ Български напредък ”, като тренд и наклонност е допустима след изборите обаче, уточни проф. Стоянов. Той проучва за какво Политическа партия е стигнала до избор на съмнение с думите: " С жар, възторг, оптимизъм и наивитет се хвърлиха  в тази борба от Политическа партия. Това даде един лъх. Но с усмивките, които те показаха себе си, се оказа, че не може. След усмивките, би трябвало да пристигна болката. Трябва да понасяш плесници, да носиш синини и лекета ".

Ивайло Цветков дефинира обстановката в политически проект у нас с термина от шаха цвунг цванг. " Ей в това състояние ми се коства, че се намираме. Дори и да бъдем оптимисти, че с третия мандат ще бъде формиран кабинет, той надали ще издържи доста. Другият ход е да влезем от избори в избори ".

Според Цветков в този момент е късмет за ИТН да се опита градивно да взе участие в сглобката с трети мандат, другояче е допустимо социологията да познае, че те няма да са в идващ парламент. По думите му в идващото Народно събрание още веднъж ще стои цивилизационният проблем за това накъде гледаме - на запад или на изток.

Росен Стоянов бе безапелационен още, че все повече политиците би трябвало да се " гмурват измежду хората " и да се научат да говорят  с тях.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР